De 5-seconden trick voor hr vacatures

Vanwege de bijzonder nabije verhuizing bestaan wij op zoek tot vrolijke hardwerkende medewerkers teneinde het team te versterken. We zoeken alsnog naar:

Bij het invullen betreffende het inschrijfformulier is het mogelijk dat u een validatiefout op de beeldscherm ontvangt, de reden hiervoor kan zijn waarschijnlijk het dit inschrijfformulier ook niet kompleet is ingevuld en de motivatiebrief en CV niet separaat bestaan toegevoegd.

Voor de Drie Gezusters bestaan we op speurtocht tot ons keukenmedewerker. Adem jij professionaliteit en ben jij geïnteresseerd in een afwisselende baan? Ben jij communicatief sterk en kun jouw vooruit overwegen?

Oefening is ook niet verplicht doch ons passie om te werken in de nachthoreca immers! Je kan je CV plus foto en motivatie mailen naar cafedonovans@gmail.com

Minimaal ons opleiding op HBO-niveau en buitendienstervaring in de farmaceutische en/ofwel medische industrie zijn ons eis.

Bij Sjaloom Zorg kan op verschillende manieren bekende worden gemaakt met ons vakgebied. Om expertise op te doen, bieden we ons stageplek wegens de volgende opleiding: sociaalpedagogisch werk (SPW) peil 3 en 4.

Wacht dan ook niet langduriger en kom langs met je cv of verzend die tezamen met je motivatie tot info@grandcafegroningen.nl

Ben je op speurtocht tot een opwindende baan in referentie het onderwijs, betreffende gezichtsveld op een vaste aanstelling? SKO mag jou welke baan bieden. De Flevopool kan zijn een invalpool: een team van leerkrachten die invallen voor afwezigheid van leerkrachten.

Voor een inzet over invallers produceren we gebruik met een invalpool van IPPON. Meer informatie aan deze invalpool vindt u op 

Open sollicitaties: Open sollicitaties nemen we ook niet in verzorging. Wij vragen u dan ook gericht te solliciteren op een betreffende de hiervoorgaande vacatures.

Ben je op speurtocht naar een basisschool die overvloedig in sporten kan zijn met een geriefelijk en leergierig team. Ons de kleuterschool welke pedagogisch handelen hoog in het vaandel bezit staan.

Je kunt het elkeen! Ben jij flexibel inzetbaar door een weeks en in dit weekend? Dan kan zijn dit geoorloofd de baan die voor jou past. Wanneer je in aanmerking wilt aankomen voor een functie heb jouw summier 3 jaar ervaring in een soortgelijk evenement/functie nodig.

Lijkt dit jouw leuk teneinde tezamen betreffende ons Eetcafé Veenomenaal tot een succes te maken en ben jouw op speurtocht naar ons bijbaan, zend vervolgens je motivatie en C.V. via email of post naar:

Ben je geïnteresseerd en heb jouw vragen, of wensen zijn je gelijk solliciteren? Je kan contact betreffende ons opnemen via Facebook ofwel mailen tot leestip@oblomovgroningen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *